Asjemenou

Mishandeling

tattooBen Schattenberg | De Moeilijke Bril & Arnhemsch Kollektiv

Dankzij sterke warmtelampen ging het net: zitten op een terrasje op de Korenmarkt. Naast mij zat een groepje dertigers: één man met een knotje en een baard, een dame met een muts op en een hondje aan een lijn en een ondergetatoeëerde, roodharige vrouw. Tot haar gezicht toe was ze bedekt met artistiekerige lijnen. Zij voerde het hoogste woord van de drie.

“Ik heb vandaag Daniëls hand afgemaakt!”, tetterde ze enthousiast. “Het is prachtig geworden! Pijn dat het deed bij hem, jongen!” De andere twee lachen wat schaapachtig mee. “De tranen stonden bij hem in de ogen. Werkelijk waar!”

Had ze genoten van de pijn van de afwezige Daniël? Het leek er wel op. “Ik ga binnenkort naar de Kamer van Koophandel”, zegt ze met een vals lachje. “Dan verander ik de naam van mijn bedrijf. Het wordt abuse tattoos.

Ben Schattenberg

Comment here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.